Vol spanning ging ik voor het eerste kennismakingsgesprek naar Ivonne en Dennis. Ik had me goed voorbereid, had alles bij me en had zelfs nieuwe kleren aan, haha. Al kom ik altijd wel netjes voor de dag, maar toch. Ik moest alles uit de kast halen, letterlijk en figuurlijk. Althans dat dacht ik. Want ik wilde zo graag dat zij mijn 1e bruidspaar zouden worden. Ze leken me zo aardig aan de telefoon. Toen ging dat nog met bellen ja…

Zij waren op de hoogte dat ik nog maar net was begonnen voor mezelf. Ik fotografeerde al bijna 15 jaar en dan met name portretshoots en privé. Mijn hart heeft altijd gelegen bij trouwen en alles wat daar bij komt kijken. Ik heb een redelijke grote familie en bij huwelijken stond ik voor aan. Ik wist dus goed wat er allemaal bij kwam kijken op mijn “nieuwe” vakgebied. Maar toch… je 1e echte eigen bruidspaar is gewoon spannend. Maar wat was het leuk en gezellig. En de ooh zo belangrijke klik was er direct. Het was liefde op het 1e gezicht tussen dit aanstaande bruidspaar en mij. Ik was nog niet zo assertief en overlaadde ze met informatie, maar het bleek dat zij mij al definitief hadden gekozen voordat ik dat wist.

De trouwdag was een heerlijke zomerse dag in juni 2009. Dat kwam mooi uit, want de ceremonie speelde zich buiten af. Ik herinner me vooral hoe veel ze van elkaar hielden. Dat er veel gasten waren, maar dat ze alleen op de wereld waren tijdens de ceremonie. De innige omhelzing, het dansen vlak voor het ja woord, de tranen van geluk. De humor die er was en de leuke entertaiment waar ze als verrassing voor gezorgd hadden voor hun gasten. Deze dag wist ik ‘dit is waar mijn hart ligt’. Ik zal ze nooit vergeten… mijn eerste bruidspaar!